Yogi Borreguito gevoerde regenlaars - Rosa / Dusty Pink

€34,95
Heerlijke roze regenlaars van Igor gevoerd met teddy

De Yogi Borreguito regenlaarzen zijn perfect voor kinderen die graag buiten spelen, zelfs als het regent. Deze regenlaarzen zijn gemaakt van duurzaam PVC-materiaal, waardoor ze waterdicht en gemakkelijk schoon te maken zijn. De binnenkant van de laarzen is bekleed met zacht textiel, wat zorgt voor extra comfort en warmte tijdens koude dagen. De binnenzool is ook gemaakt van textiel, waardoor de laarzen zacht aanvoelen en een goede demping bieden. De rubberen zool zorgt voor een goede grip op natte ondergronden, waardoor kinderen veilig kunnen spelen, zelfs in de regen.

Deze regenlaarzen zijn van het merk Igor, een bekend merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. Met de Yogi Borreguito regenlaarzen kunnen kinderen er trendy uitzien, zelfs op regenachtige dagen. Deze laarzen behoren tot de herfst/winter seizoenscollectie, waardoor ze perfect zijn voor de koudere maanden. De elastische sluiting zorgt ervoor dat de laarzen gemakkelijk aan en uit te trekken zijn, waardoor kinderen snel klaar zijn om naar buiten te gaan en te spelen. De ronde neus geeft de laarzen een klassieke uitstraling en biedt voldoende ruimte voor de tenen.

Met de Yogi Borreguito regenlaarzen kunnen kinderen vol vertrouwen en stijlvol de regen trotseren. Deze laarzen zijn niet alleen functioneel, maar ook modieus en comfortabel. Bestel vandaag nog een paar en laat je kinderen genieten van buiten spelen, ongeacht het weer!

Wij adviseren in verband met de voering één maatje groter te bestellen dan je reguliere schoenmaat.